Karlsson & Wiktorsson | Företagande och hållbarhet
21820
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21820,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
CSR-konsulter

Vi kan hjälpa dig lägga grunden för arbete med Corporate Social Responsibility i ditt företag. Du sitter i förarsätet, men vi hjälper dig med behovsinventering, analys och en process där ditt företags intressenter kommer till tals. Vi tittar på vilka verktyg ni har att använda i den ordinarie verksamheten för att mäta, följa upp, rapportera och göra ett verkligt bidrag till en positiv samhällsutveckling.

Lär av ideell sektor

För många av dina medarbetare och kollegor är värderingar en stark drivkraft och motivator i arbetet, eller skulle kunna vara det. Här finns mycket inspiration att hämta från ideell sektor där själva grunden till arbetet är engagemang och värdeskapande för samhället. Vi kan vara ett stöd i att utveckla din företagskultur och introducera konkreta verktyg och metoder från ideell sektor för en bättre arbetsmiljö och för att utveckla ert värdeskapande.

Sponsorskap och donationer

Kanske är du en företagare som med begränsade medel vill ni göra maximal skillnad för något gott ändamål? Du vill också att ett sponsorskap eller en gåva ska ge positivt utslag i Return of Investement? Vi kan hjälpa dig titta på ändamål och mottagare som matchar din verksamhet och affärsidé, som kanske är en av de stora ideella organisationerna eller en ny uppstickare och social entreprenör. Eller kanske leder du själv en ideell/social verksamhet och vill ha stöd i att sätta ett bra samarbete med en kommersiell aktör?  

Välkommen att höra av dig för mer information och offerter!