Karlsson & Wiktorsson | Härskartekniker och främjartekniker
21872
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21872,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Härskartekniker och främjartekniker

Interaktiv föreläsning. Lär dig mer om hur du kan skapa en inkluderande miljö där människor kan trivas och utvecklas, genom att se, förstå, bemöta och förebygga härskartekniker.

Härskartekniker är ofta dolda sätt att trycka ner andra människor. De kan befästa och förstärka en negativ organisationskultur och skapa grogrund för trakasserier. Vi presenterar 14 härskartekniker som har sin grund i skev maktbalans, negativa normer och ojämlikhet. Vi går igenom motstrategier och 7 främjartekniker som kan leda till en positiv och inkluderande kultur. Upplägget kan anpassas utifrån behov.

Föreläsning 1-3 timmar med interaktiva delar.

Kontakta oss på info@karlssonwiktorsson.se eller 08-508 805 50!

Sofia Karlsson och Pär Viktorsson Harrby är organisationskonsulter och utbildare med över 30 års erfarenhet från över 300 olika verksamheter. Båda har erfarenhet från chefspositioner och av att utbilda i och utveckla normkritiskt likabehandlingsarbete.