Karlsson & Wiktorsson | Ledarskap och kommunikation
21798
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21798,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Styrelse- och ledningsgruppsstöd

Vill du få in mer energi i dina möten? Att ni ska få det viktigaste gjort? Eller behöver du kanske förstärkning inför större processer och strategiarbeten? Vi kan hjälpa dig att förstärka ledningen, både genom att bolla processer och genom att gå in och göra konkreta uppgifter som att till exempel vara mötesledare. Vi kan också hjälpa dig med utbildning i styrelsearbete och för ledningsgrupper, om ansvar, roller, strukturer och strategi.

Handledning för chefer

Det kan kännas ensamt som chef. Vi är gärna där för dig för att du ska kunna fungera bra som chef och för att du ska kunna leda din verksamhet så att den gör skillnad. Vi kan vara ditt bollplank och dina handledare. Genom oss har du möjlighet att spegla erfarenheter som att vara ny som chef, att möta motstånd och att hantera kriser.

Interimschefer

Hyr in oss som chef för din verksamhet! Kanske har ni ett glapp i ledningen och behöver hjälp av någon som kan ta ett tillfälligt operativt ansvar och hålla arbetet flytande. Kanske håller ni på att starta upp (eller avveckla) en del av verksamheten och vill ha en tillfällig ledning som stöd. Vi är vana vid tillfälligt ledarskap och att starta upp verksamheter, inom olika branscher och i olika länder.  

Budskap, packetering och kommunikationsplaner

Vill du ha hjälp att formulera och packetera din vision? Ha hjälp med att formulera budskap och viktig information i ett förändringsarbete? Eller letar du nya sätt att berätta om skillnaden som din verksamhet gör? Vi kan hjälpa dig att ta fram och genomföra kommunikationsplaner. Anlita oss som dina strategiska kommunikationskonsulter.

Redaktionellt material

Vi kan hjälpa till att ta fram eller kvalitetsgranska redaktionellt material. Du kanske vill vara normkreativ i din marknadsföring, förenkla och tillgängliggöra viktig information eller skriva inkluderande texter. Vi skriver gärna förslag på artiklar, rapporter, metodmaterial eller annat.   

Varmt välkommen att höra av dig för mer information och offerter!