Karlsson & Wiktorsson | När du påverkar, möter, leder
19153
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19153,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Karlsson & Wiktorssons vill gärna samarbeta med dig. När du påverkar, möter och leder. Vi erbjuder inspirationsföreläsningar, kurser, mötesledning, utbildningar och workshoppar. Eller allt på samma gång. 

Vi skräddarsyr uppdraget efter dina behov och önskemål.

Det blir bäst så tycker vi.

Världen kommunicerar hela tiden. Vi vet att god/effektiv kommunikation skapar framgångsrika verksamheter. Och nöjda medarbetare. När du påverkar

Oavsett vilken typ av organisation eller verksamhet du tillhör så behöver du verktyg för påverka och nå ut med ditt budskap till t.ex. kunder, medborgare, medlemmar, politiker och media.
Exempel på vad vi erbjuder:

 • Kommunikationsstrategier
  En kommunikationsstrategi ger fokus. Ett av de bästa sätten att underlätta och förstärka ert kommunikationsarbete är att ta fram en tydlig strategi och plan för hur er verksamhet ska kommunicera. Vi har lång erfarenhet av att ta fram effektiva och relevanta strategier.
 • PR/ PA-arbete
  Vi hjälper er att synas och höras, att påverka helt enkelt. Det kan vara era kunder, medlemmar, ägare, politiker eller andra beslutsfattare. Genom att skapa debatter, få bra publicitet, ordna event som alla vill komma på och möten som spelar roll lyfter vi din fråga eller ditt företag till de målgrupper som är relevanta för dig.
 • Kommunikationsplaner
  Vi hjälper er göra en plan för er kommunikation. Det kan vara en kampanj, ett projekt eller en särskild fråga. Att gemensamt diskutera vad man vill kommunicera, varför och hur man ska göra skapar en samstämmig syn i arbetsgruppen,  och gör det lättare att nå era mål. En plan löser inte allt men det är ett stort steg på vägen mot ett lyckat kommunikationsarbete.

När du leder

Ledarskapet är en kompetens som kan tränas och utvecklas. Ett gott ledarskap behöver alltid utvecklas och utmanas.

Exempel på vad vi erbjuder:

 • Ledarutveckling
  Som chef kan det vara ensamt på toppen. Oavsett om du vill ha stöttning i ditt dagliga arbete eller ett bollplank när du ska lägga upp din kommunikationsstrategi så använd dig av oss! Vi kan också vara med och bidra när du vill ta ett nästa steg, i t.ex. ditt utvecklingsarbete.
 • Styrelse- och ledningsgruppstöd
  Vill du ha få in mer energi i dina möten? Behöver du förstärkning inför större processer och strategiarbeten? Vi kan hjälpa dig att förstärka ledningen, både genom att bolla processer eller genom att vi går in och utför konkreta uppgifter, t.ex. som mötesledare.
 • Chef/ledare
  När det finns en frånvaro i din ordinarie arbetsstyrka, långvarigt eller kortvarig, och du snabbt behöver en ersättare eller om du söker en tillfällig specialkompetens kan du anlita oss. Vi har lång erfarenhet av både chefs- och ledarrollen.

När du möter

Alla viktiga möten behöver inte ske under en vecka i Almedalen, året har många dagar. När du vill möta allmänheten eller lyfta upp en fråga på dagordningen så kan ett publikt samtal eller event vara rätt arena.  Även möten som är interna är viktigt att de är välplanerade och har en bra styrning.
Exempel på vad vi erbjuder:

 • Från tanke till event
  Vi är gärna med från planeringsstadiet och bistår i förarbetet när ni ska planera konferenser eller panelsamtal. Under själva eventet är vi gärna moderatorer eller processledare. Vi kan också hjälpa till med efterarbetet, t.ex. dokumentering och utvärdering.
 • Inspirationsföreläsningar
  Att få höra om andras resor, både framgångar och misslyckande, inspirerar. En föreläsning av oss kan användas både när ni ska påbörja t.ex. ett kommunikations- eller mångfaldarbete men likaväl senare under arbetets gång.
 • Processledare
  Vi leder och underlättar gärna din process när ni är många som ska komma fram till ett gemensamt beslut.  En förberedd och skicklig processledare kan vara skillnaden mellan ett bra och ett riktigt lyckat möte.
 • Moderator
  En skicklig moderator håller ihop mötet, ställer oväntade frågor och har förmågan att omvandla komplicerade frågeställningar så att de blir begripliga för deltagarna. Och har gärna en glimt i ögat. Precis som vi.