Karlsson & Wiktorsson | Om Karlsson & Wiktorsson
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Karlsson & Wiktorsson

Karlsson & Wiktorsson finns till för att hjälpa organisationer och företag att göra större skillnad för människor. Vi vill bidra till ett varmare samhälle och vi tar utgångspunkt i din vardag och människorna du påverkar. När din expertis möter vår så kan vi tillsammans förbättra för dina medarbetare, elever, kunder, klienter, medlemmar eller andra intressenter. Sätt utvecklingsprojektet i våra händer eller låt oss vara stödet bakom dig.

 

Karlsson & Wiktorsson är förändringskonsulter som är fast grundade i värderingar om allas lika värde. Vi har erfarenhet från utvecklingsarbete i olika samhällssektorer, som konsulter i eget bolag och chefer inom ideella organisationer. Sofia Karlsson och Pär Viktorsson Harrby är grundare.

Tänka nytt!

Vi tycker om att tänka nytt.

Läs mer här
portr-sofia

Det här är Sofia Karlsson

Jag väljer utmaningar och söker mig till uppdrag där jag kan göra skillnad.

Med många år i ryggen av framgångrikt kommunikations- och påverkansarbete i olika organisationer, kommer jag senast från rollen som kommunikationschef på IOGT-NTO. Där utvecklade jag organisationens strategiska kommunikation och ledde bland annat en pågående nationell varumärkeskampanj. Bland resultaten som redan går att utläsa av kampanjen finns en över 100 procentig ökning av organisationens medieexponering. Under valrörelsen 2014 arbetade jag ideellt för Feministiskt initiativ och bidrog till deras kommunikativa framgångar.

Jag är bra på att se helheter och förmedla det, att dela upp komplicerade processer och göra dem överskådliga och angripbara för att få med alla i en grupp. Jag kan kanske provocera ibland men för det mesta inspirerar jag.

Jag en stark tro på att människor som vill och tar ställning gör skillnad. Mitt eget engagemang och ideella arbete har gett mig mycket kunskaper och många spännande erfarenheter som är till stor nytta i mitt konsultliv. Uppdrag som till exempel, ordförande för Sveriges Förenade Studentkår och talesperson för Feministiskt initiativ där jag också är en av grundarna har gett mig ovärderliga verktyg i att kunna leda förändrings- och visionsarbete i organisationer och i arbetsgrupper.

sofia@karlssonwiktorsson.se

telefon: 08-508 805 51, 070-85 69 36 9

porträtt-nedl

Det här är Pär Viktorsson Harrby 

I mig hittar du en stabil och analytisk kraft som är van att leda förändringsprojekt både inifrån olika verksamheter och som konsult. Det som driver mig är att kunna bidra till att vi är fler som gör mer för att förbättra människors liv, i en väldigt orolig tid.
Jag har en bakgrund som verksamhetschef på RFSL, Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter, och som chef för verksamheten i Norra Europa inom Reach for Change, en stiftelse grundad av Kinnevik och som gör livet bättre för barn genom socialt entreprenörskap.
De erfarenheter jag har med mig sedan tidigare arbete som jämlikhetskonsult sträcker sig från medförfattare till Friends metodbok ”I normens öga” för skolan och redaktör på ungdomsmottagningen på nätet, UMO.se, till utbildare och processledare anlitad av skolor, föreningar, fackförbund, kommuner, myndigheter, kulturinstitutioner, högskolor med flera.
Jag har också haft flera ideella uppdrag, såsom ordförande för Stockholm Pride, där jag arbetat med olika samarbetspartners inom näringsliv, ideell sektor och det offentliga.

par@karlssonwiktorsson.se

telefon: 08-508 805 52, 0708-511 327