Karlsson & Wiktorsson | Snabbkurs: Trakasserier och härskartekniker
21872
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21872,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Snabbkurs:
”Trakasserier och härskartekniker”

Vilka är nycklarna för att skapa en miljö där alla trivs och där trakasserier och härskartekniker förebyggs? Vad behöver alla veta om rättigheter och skyldigheter i diskrimineringslagen och arbetsmiljöregler? Hur kan vi upptäcka, förebygga och hantera olika kränkningar och risk för kränkningar?

Höj kunskapen i din verksamhet med hjälp av Karlsson & Wiktorsson och få tips och råd om hur ni kan arbeta. Under den här utbildningen går vi igenom begrepp och exempel. Vi går igenom vad trakasserier och härskartekniker är för något och tittar även på motstrategier och främjartekniker. Utgångspunkter är att alla i verksamheten kan och ska bidra medan chefen har ett särskilt ansvar. När det uppstår problem ska alla veta hur de ska agera och det ska finnas rutiner för att rapportera, utreda och åtgärda trakasserier.

Föreläsning 2 timmar. 15 000 kr exkl moms. Kan byggas ut till en heldag på 7 timmar med interaktivt arbete runt den egna organisationen för 30 000 kr exkl moms. Vi kan rabattera mindre organisationer.

Kontakta oss på info@karlssonwiktorsson.se eller 08-508 805 50!

Sofia Karlsson och Pär Viktorsson Harrby är organisationskonsulter och utbildare med 30 års erfarenhet från över 100 olika verksamheter. Båda har erfarenhet från chefsjobb och av att utbilda i och utveckla normkritiskt likabehandlingsarbete.