Karlsson & Wiktorsson | Strategi och effekter
21844
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21844,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Processledning

Vi leder och underlättar gärna din process när ni är många som ska komma fram till ett gemensamt beslut, hitta samsyn eller skapa förståelse för olika behov, analyser och argument. Vi hjälper till att frigöra kreativiteten och ta tillvara olika röster. En förberedd och skicklig processledare kan vara skillnaden mellan ett bra och ett riktigt lyckat möte. Vi kan vara med från planeringsstadiet till genomförande och utvärdering. Vi är bra på intressentdialoger och hitta olika infallsvinklar på en och samma företeelse.

Moderator

En skicklig moderator håller ihop samtalet, ställer oväntade frågor och har förmågan att omvandla komplicerade frågeställningar så att de blir begripliga för deltagarna. Och har gärna en glimt i ögat. Precis som vi.

Strategistöd

Alla verksamheter befinner sig i rörelse och för att hänga med i en komplex omvärld kan vi hjälpa till att öka förståelsen för hur ni kan navigera på bästa sätt mellan olika relationer, beroenden och behov  interna såväl som externa. Kanske behöver ni hitta tillbaka till vilka ni är och vad som är er uppgift, eller ompröva bästa sätten att nå era mål. Vi hjälper till med verksamhetsutveckling, att identifiera alternativ och välja strategi. Vi kan göra utredningar och ta fram beslutsunderlag och vara ditt strategiska bollplank. Theory of Change är ett verktyg vi kan använda.

Projektledare

Kanske behöver du ökad kapacitet i ditt förändringsarbete genom externt stöd, någon som kan arbeta i din verksamhet och ta ansvar för att genomföra ett strategiskt projekt. Kanske behöver du hands-on-stöd i att sätta upp ett nytt verksamhetsben, etablera dig på en ny marknad eller ge stadga till ett pågående projekt som utvecklar ert arbete och organisation. Vi är vana att bygga verksamhet från grunden och att ta ansvar för att konsolidera verksamheter med stora behov.

Mål och effektmätning

Är era mål mätbara? Mäter de det ni vill? Och uppnår ni önskade effekter genom ert arbete? Finns det oväntade eller kanske till och med oönskade effekter? Känslan att göra gott och att kunna visa på hårt arbete med mycket aktiviteter räcker inte. Frågan är hur ni gör största möjliga skillnad med begränsade resurser och hur ni kan förstå och styra effekterna ni har på olika intressenter. Vi kan hjälpa er att göra ännu större skillnad och att hitta tydliga sätt att förklara för andra vilken skillnad ni faktiskt gör. Kanske är ni intresserade av Impact Measurement, sociala nyckeltal, Social Return on Investment eller något annat.

Välkommen att höra av dig för mer information och offerter!